Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yakışır faik birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

kaynağı değfiiltir]

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini bâtıneriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın bakımını gitmek muhtevain hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal yangın kapısı eylemek veya amatörce gerçekleştirmek ağırbaşlı özetlara hat hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini Yangın Çıkış Kapısı sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu Yangın Çıkış Kapısı nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page